Fitmix na Facebooku Fitmix na Instagramie
fitmix
strona główna / Menu

Menu


Wolisz śniadanie na słodko czy słono? Sałatka, focaccia, a może owsianka? Teraz TY DECYDUJESZ JAK ZACZYNASZ DZIEŃ!

BASIC FIT MENU

20.10

Śniadanie

Frittata ze szpinakiem i szynką (ciepło/zimno)(3,7)

Komosa ryżowa z jogurtem i owocami (zimno)(7)

II śniadanie

Sałatka  grecka (zimno)(7,8)

Obiad

Łosoś w sezami na puree brokułowym w sosie ziołowym (ciepło)(4,11)

Podwieczorek

Muffinki OREO (zimno)(3,7)

Kolacja

Papryka faszerowana mięsem i warzywami (ciepło/zimno)

21.10

Śniadanie

Płatki gryczane z musem owocowym (ciepło/zimno)(1,7)

Pieczywo z pastą z warzyw korzennych i mozzarella (zimno)(1,7,9)

II śniadanie

Serek wiejski ze szczypiorkiem i rzodkiewką  (zimno)(7)

Obiad

Chili con carne z brązowym ryżem (ciepło)

VEGE: Warzywne leczo z pulpecikami rybnymi (ciepło)(4)

Podwieczorek

Sałatka z jarmużem i granatem (zimno)

Kolacja

Pieczywo żytnie z pastą z marchewki i kiełkami (zimno)(1)

22.10

Śniadanie

Omlet ziołowy z fetą (ciepło/zimno)(3,7)

Jaglanka z owocami i miodem (ciepło/zimno)(1,7)

II śniadanie

Owocowa sałatka z sosem jogurtowo-miodowym (zimno)(7)

Obiad

Roladka drobiowa z pesto z  kaszą kuskus i surówką z pora (ciepło)(1)

VEGE: Kotleciki ryżowe z kaszą kuskus i surówką z pora (ciepło)(1)

Podwieczorek

Fit sernik (zimno)(1,3,7)

Kolacja

Pasztet mięsny (ciepło/zimno)(1,3)

23.10

Śniadanie

Owsianka z kurkumą i curry na słodko (ciepło/zimno)(1,7)

Wrapy z pastą jajeczną i warzywami (zimno)(1,3,7)

II śniadanie

Carpaccio z buraka z fetą i orzeszkami pinii (zimno)(7,8)

Obiad

Zrazy wołowe z kaszą gryczaną i surówka z modrej kapusty (ciepło)(1)

VEGE: Gołąbki z kaszą gryczaną i surówka z modrej kapusty (ciepło)(1)

Podwieczorek

Sałatka z awokado i szpinakiem (zimno)

Kolacja

Tagliatelle z brokułami i sosem serowym (ciepło)(1,7)

24.10

Śniadanie

Placuszki owsiane z serkiem i warzywami (ciepło/zimno)(1,3,7)

Placuszki owsiane z gruszką (ciepło/zimno)(1,3)

II śniadanie

Pudding marchewkowy (zimno)

Obiad

Gyros drobiowy z ryżem i sosem tzatziki (ciepło)(7)

VEGE: Grillowane tofu z ryżem i sosem tzatziki (ciepło)(7)

Podwieczorek

Smoothie ananasowe ze szpinakiem i chia (zimno)

Kolacja

Szaszłyki warzywne z pomidorową salsą (ciepło/zimno)

25.10

Śniadanie

Indyk z morelą podany z pieczywem (zimno)(1)

Kaszka kukurydziana z owocami (ciepło/zimno)(7)

II śniadanie

Racuchy z sosem owocowym (ciepło/zimno)(1,3,7)

Obiad

Krewetki paella mixta (ciepło)(2,7)

Podwieczorek

Krem dyniowo-paprykowy (ciepło)(7,8)

Kolacja

Sałatka ziemniaczana z cieciorką (zimno)(9)

26.10

Śniadanie

Musli z jabłkiem, rodzynkami i cynamonem (zimno)(1,7)

Muffiny jajeczne ze szpinakiem, papryką i serem feta (ciepło/zimno)(3,7)

II śniadanie

Sałatka z soczewicą (zimno)

Obiad

Bitki wieprzowe w sosie kurkowym z gnocchi i surówką z kupusty pekińskiej (ciepło)(1,3,7)

VEGE: Kotleciki gryczane w sosie kurkowym z gnocchi i surówką z kupusty pekińskiej (ciepło)(1,3,7)

Podwieczorek

Zielony koktajl z pietruszki i ogórka (zimno)

Kolacja

Sałatka kalafiorowa z jajkiem i papryką (zimno)(3)

27.10

Śniadanie

Naleśniki z serem i musem truskawkowym (ciepło/zimno)(1,7)

Naleśniki jaglane z cukinią (zimno)(1,7)

II śniadanie

Sajgonki wietnamskie (ciepło/zimno)(3)

Obiad

Morszczuk na pęczaku z warzywami (ciepło)(1,4,9)

Podwieczorek

Sałatka z gruszką i gorgonzolą z sosem vinegrette (zimno)(7)

Kolacja

Zapiekanka makaronowa z warzywami (ciepło)(1,7,9)

28.10

Śniadanie

Pomidorowa rolada z pesto i szynką (zimno)(3)

Chlebek bananowy (zimno)(1,3,7)

II śniadanie

Jogurt z owocami i sezamem (zimno)(7,11)

Obiad

Wołowina strogonow z pełnoziarnistymi kluseczkami i buraczkami (ciepło)(1,3,7)

VEGE: Klopsiki warzywne z kluseczkami i buraczkami (ciepło)(1,3,7)

Podwieczorek

Amerykańska sałatka Waldorf (zimno)(3,9)

Kolacja

Bruschetta z parmezanem i pomidorkami (zimno)(1,7)

29.10

Śniadanie

Cynamonowa owsianka ze śliwką (ciepło/zimno)(1,7)

Jajecznica z kolorową papryką (ciepło)(1,3)

II śniadanie

Zielone placuszki z łososiem (zimno/ciepło)(3,4)

Obiad

Roladki wieprzowe z farszem grzybowym, podane z pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty (ciepło)(7,10)

VEGE: Roladki z cukinii z farszem grzybowym, podane z pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty (ciepło)(7,10)

Podwieczorek

Sałatka z kaszą bulgur (zimno)(1)

Kolacja

Stir Fry z bakłażanem i ryżem (ciepło)

  

PALEO FIT MENU

20.10

Śniadanie

Frittata ze szpinakiem i szynką (ciepło/zimno)(3)

II śniadanie

Sałatka z indykiem (zimno)(8)

Obiad

Łosoś w sezami na puree brokułowym w sosie ziołowym (ciepło)(4,11)

Podwieczorek

Sałatka z jarmużem i granatem (zimno)

Kolacja

Papryka faszerowana mięsem i warzywami (ciepło/zimno)

21.10

Śniadanie

Pasta z warzyw korzennych na cukinii (zimno)(9)

II śniadanie

Mus jabłkowy z cynamonem i orzechami (zimno)

Obiad

Chili con carne z grillowanymi warzywami (ciepło)

Podwieczorek

Krem z kalafiora i rukoli (ciepło)

Kolacja

Awokado faszerowane mięsem i warzywami (ciepło/zimno)

22.10

Śniadanie

Omlet ziołowy (ciepło/zimno)(3)

II śniadanie

Owocowa sałatka z sosem miodowym (zimno)(8)

Obiad

Roladka drobiowa z surówką z pora (ciepło)

Podwieczorek

Koktajl wiśniowy na mleku kokosowm (zimno)

Kolacja

Pasztet mięsny (ciepło/zimno)(3)

23.10

Śniadanie

Pasta jajeczną z warzywami (zimno)(3)

II śniadanie

Carpaccio z buraka i orzeszkami pinii (zimno)(8)

Obiad

Zrazy wołowe w sosie własnym i surówka z modrej kapusty (ciepło)

Podwieczorek

Koktajl bananowo-kakaowy (zimno)

Kolacja

Sałatka z awokado i szpinakiem (zimno)

24.10

Śniadanie

Roladki cukiniowe z pastą rybną (zimno)(4)

II śniadanie

Pudding marchewkowy na mleku kokosowym (zimno)

Obiad

Gyros drobiowy z sosem warzywnym (ciepło)

Podwieczorek

Smoothie ananasowe ze szpinakiem i chia (zimno)

Kolacja

Szaszłyki warzywne z pomidorową salsą (ciepło/zimno)

25.10

Śniadanie

Indyk z warzywami (zimno)

II śniadanie

Jabłko pieczone z miodem i orzechamii (ciepło/zimno)(8)

Obiad

Krewetki z musem groszkowym i pieczoną marchewką (ciepło)(2)

Podwieczorek

Cukinia faszerowana mięsem (ciepło)

Kolacja

Krem dyniowo-paprykowy (ciepło)(8)

26.10

Śniadanie

Muffiny jajeczne ze szpinakiem i papryką (ciepło/zimno)(3)

II śniadanie

Sałatka warzywna (zimno)

Obiad

Bitki wieprzowe w sosie kurkowym z surówką z kupusty pekińskiej (ciepło)

Podwieczorek

Zielony koktajl z pietruszki i awokado (zimno)

Kolacja

Sałatka kalafiorowa z jajkiem i papryką (ciepło)(3)

27.10

Śniadanie

Placki bananowe z wiórkami kokosowymi (ciepło/zimno)

II śniadanie

Sałatka wietnamska (zimno)(9)

Obiad

Pieczony morszczuk z warzywami (ciepło)(4)

Podwieczorek

Sałatka z gruszką i orzechami oraz sosem balsamicznym (zimno)(8)

Kolacja

Grillowane warzywa z dipem paprykowym (ciepło/zimno)

28.10

Śniadanie

Pomidorowa rolada z zielonym pesto i szynką (zimno)(3)

II śniadanie

Koktajl brzoskwiniowy na mleku kokosowym (zimno)

Obiad

Wołowina strogonow z buraczkami (ciepło)(9,10)

Podwieczorek

Amerykańska sałatka Waldorf (zimno)(3,9)

Kolacja

Pasta z awokado i czosnkiem (zimno)

29.10

Śniadanie

Jajecznica z kolorową papryką (ciepło)(3)

II śniadanie

Zielone placuszki z łososiem (zimno/ciepło)(3,4)

Obiad

Roladki wieprzowe z farszem grzybowym i surówką z białej kapusty (ciepło)

Podwieczorek

Sałatka warzywna z jajkiem (zimno)(3)

Kolacja

Stir Fry z bakłażanem (ciepło)

Dania mogą zawierać substancje powodujące alergię lub reakcje nietolerancji:

zboża, jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, seler, nasiona sezamu.

(1;2;3;....)wszystkie numery w nawiasach oznaczają alergeny występującę w produktach, aby zapoznać się z nimi zapraszamy do zakładki ALEGRENY

Ze względu na codzienny charakter zaopatrzenia, zastrzegamy sobie prawo do zmiany menu w przypadku braku surowców na rynku.