Fitmix na Facebooku Fitmix na Instagramie
fitmix
strona główna / Menu

Menu


Wolisz śniadanie na słodko czy słono? Sałatka, focaccia, a może owsianka? Teraz TY DECYDUJESZ JAK ZACZYNASZ DZIEŃ!

BASIC FIT MENU

18.08

Śniadanie

Wrapy z pieczonym indykiem (ciepło/zimno)(1,3,7)

Jogurt z suszoną morelą i migdałami (zimno)(7)

II śniadanie

Roladki cukiniowe z serkiem chrzanowym (zimno)(7)

Obiad

Pulpeciki rybne w sosie cygańskim na spaghetti (ciepło)(1,3,4,7)

Podwieczorek

Kulki mocy wg. Anny Lewandowskiej (zimno)(1)

Kolacja

Grillowane warzywa z sezamem (ciepło)(11)

19.08

Śniadanie

Pieczona gruszka z serkiem kakaowym (zimno)(7)

Szakszuka z warzywami (ciepło/zimno)(3)

II śniadanie

Szaszłyki owocowe z sosem malinowo-miętowym (zimno)

Obiad

Drobiowe curry z ryżem w sosie warzywnym (ciepło)(1,7)

VEGE: Warzywne curry z ryżem (ciepło)(7)

Podwieczorek

Nasiona chia z kiwi i melonem (zimno)

Kolacja

Sałatka z krewetkami w sosie chili (zimno)(2)

20.08

Śniadanie

Placki warzywne z dipem jogurtowym (ciepło/zimno)(1,3,7)

Placki jogurtowe z owocami (ciepło/zimno)(1,3,7)

II śniadanie

Jajko nadziewane tuńczykiem na sałacie (zimno)(3,4)

Obiad

Schab w sosie chrzanowym z kaszą pęczak i mizerią (ciepło)

VEGE: Pstrąg w sosie chrzanowym z kaszą pęczak i mizerią (ciepło)(7)

Podwieczorek

Muffinki z malinami (zimno)(1,3,7,8)

Kolacja

Pasztet z soczewicy (ciepło/zimno)

21.08

Śniadanie

Jogurt grecki z amarantusem i musem mango (zimno)(1,7)

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem (zimno)(3)

II śniadanie

Sałatka z kolorową papryką (zimno)

Obiad

Polędwiczki drobiowe w sosie własnym z polentą i surówką z marchwii i brzoskwini (ciepło)(1)

VEGE: Camembert w sosie żurawinowym z surówką z marchwii i brzoskwini (ciepło)(1,7)

Podwieczorek

Sałatka z tuńczykiem i grzankami w sosie miodowo-musztardowym (zimno)(1,4,10)

Kolacja

Czerwone risotto z cukinią (ciepło)(1)

22.08

Śniadanie

Roladka marchewkowa z twarożkiem (zimno)(3,7)

Ciastko z serkiem i owocami (zimno)(1,3,7)

II śniadanie

Focaccia z pomidorkami (ciepło/zimno)(1,3,7)

Obiad

Makaron spaghetti z mięsem wieprzowym w sosie pomidorowym (ciepło)(1,7)

VEGE: Makaron spaghetti z klopsikami rybnymi w sosie pomidorowym (ciepło)(1,4,7)

Podwieczorek

Zupa z pieczonej papryki i bakłażana (ciepło)

Kolacja

Plastry indyka w sosie pieczarkowym (ciepło)(7)

23.08

Śniadanie

Kanapki z masłem orzechowym i owocami (zimno)(1,5)

Roladki z szynki z farszem jajeczno-brokułowym (zimno)(3,7)

II śniadanie

Bananowy pudding chia (zimno)

Obiad

Pieczeń z szynki w sosie porowym z pełnoziarnistymi kluseczkami i surówką z ogórkiem (ciepło)(1,7)

VEGE: Rybne ragout w sosie porowym z pełnoziarnistymi kluseczkami i surówką z ogórkiem (ciepło)(1,4,7)

Podwieczorek

Zielona sałatka z kulkami serowymi (zimno)(7)

Kolacja

Quiche ze szpinakiem i marchewką (ciepło)(1,3,7)

24.08

Śniadanie

Omlet z pieczarkami i szynką (ciepło)(3,7)

Owsianka z bakaliami (ciepło/zimno)(1,7,8)

II śniadanie

Batoniki serowe w czekoladzie (zimno)(7)

Obiad

Grillowana wołowina barbecue z ryżem i salsą warzywną (ciepło)(1,9)

VEGE: Grillowana tofu z ryżem i salsą warzywną (ciepło)(1,9)

Podwieczorek

Tarta z truskawkami, rabarbarem i płatkami migdałów (zimno)(1,3,7,8)

Kolacja

Zupa Tajska (ciepło)(2,4,7)

25.08

Śniadanie

Ryż na mleku z wiśniami (zimno)(7)

Awokado faszerowane komosą ryżową, papryką i oliwkami (ciepło/zimno)

II śniadanie

Sałatka z jarmużu i fasolki szparagowej (zimno)

Obiad

Sola w pomidorach  z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty i marchewki (ciepło)(1,4,7);

Podwieczorek

Kakaowe ciasto z fasoli z orzechami (zimno)(1,7,8)

Kolacja

Kasza bulgur ze bakłażanem i pomidorkami z serem feta (ciepło/zimno)(1,7)

26.08

Śniadanie

Kanapka z pastą paprykową i mozzarellą (zimno)(1,7)

Jaglanka z owocami (ciepło/zimno)(1,7)

II śniadanie

Sałatka z pieczoną marchewką, kaszą pęczak, orzechami i roszponką (zimno)(1,8)

Obiad

Pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem i migdałami z kaszą jaglaną i surówką z selera (ciepło)(8,9);

VEGE: Roladka z bakłażana nadziewana szpinakiem i migdałami z kaszą jaglaną i surówką z selera (ciepło)(8,9)

Podwieczorek

Pizza otrębowa (ciepło)(1)

Kolacja

Medaliony rybne na rukoli w sosie słodko-kwaśnym (ciepło)(4,10)

27.08

Śniadanie

Pianka jogurtowo-truskawkowa z prażonymi płatkami owsianymi (zimno)(1,7)

Kotleciki z kalafiora z pestkami dyni (ciepło/zimno)(3)

II śniadanie

Sałatka Afrodyty (zimno)(7,10)

Obiad

Sznycel hawajski na puree z batatów z dipem jogurtowo-ziołowym i surówką z kapusty pekińskiej (ciepło)(7)

VEGE: Dorsz w cytrynie na puree z batatów z dipem jogurtowo-ziołowym i surówką z kapusty pekińskiej (ciepło)(4,7)

Podwieczorek

Placuszki warzywne z sosem jogurtowo ziołowym (ciepło/zimno)(3,7)

Kolacja

Pomidor faszerowany kuskusem z warzywami (ciepło)(7)



PALEO FIT MENU

18.08

Śniadanie

Pasta z wędzonej makreli (4)

II śniadanie

Sałatka z kabanosem, ogórkiem kiszonym i burakiem (zimno)

Obiad

Pulpeciki rybne na puree z groszku (ciepło)(4)

Podwieczorek

Paleo trufle (zimno)

Kolacja

Grillowane warzywa z kurczakiem i sezamem (ciepło)(11)

19.08

Śniadanie

Szakszuka z warzywami (ciepło/zimno)(3)

II śniadanie

Szaszłyki owocowe z sosem malinowo-miętowym (zimno)

Obiad

Drobiowe curry w sosie warzywnym (ciepło)

Podwieczorek

Nasiona chia z kiwi i melonem (zimno)

Kolacja

Sałatka z krewetkami w sosie chili (zimno)(2)

20.08

Śniadanie

Placki warzywne w sosie ziołowym (ciepło/zimno)(3)

II śniadanie

Jajko nadziewane tuńczykiem na sałacie (zimno)(3,4)

Obiad

Schab z pieczarkami i sałatką ze świeżego ogórka (ciepło)

Podwieczorek

Sałatka owocowa z wędzonym kurczakiem (zimno)

Kolacja

Roladka szpinakowa z wędzonym łososiem (zimno)(3,4) 

21.08

Śniadanie

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem (zimno)(3)

II śniadanie

Czerwony koktajl warzywny (zimno)

Obiad

Polędwiczki drobiowe w sosie własnym z surówką z marchwii i brzoskwini (ciepło)

Podwieczorek

Sałatka z tuńczykiem w sosie miodowo-musztardowym (zimno)(4,10)

Kolacja

Grillowane warzywa z pesto (ciepło)

22.08

Śniadanie

Roladka marchewkowa z szynką (zimno)(3)

II śniadanie

Racuchy kokosowe z brzoskwinią (ciepło/zimno)(3)

Obiad

Klopsiki na warzywnym spaghetti w sosie pomidorowym (ciepło)

Podwieczorek

Zupa z pieczonej papryki i bakłażana (ciepło)

Kolacja

Plastry indyka w sosie pieczarkowym (ciepło)

23.08

Śniadanie

Roladki z cukinii z farszem jajeczno-brokułowym (zimno)(3)

II śniadanie

Bananowy pudding chia (zimno)

Obiad

Pieczeń z szynki w sosie porowym na puree warzywnym z surówką z ogórkiem (ciepło)

Podwieczorek

Zupa krem z kalarepy (ciepło)(9)

Kolacja

Sałatka ze szpinakiem i grejpfrutem (zimno)(8,10)

24.08

Śniadanie

Omlet z pieczarkami i szynką (ciepło)(3)

II śniadanie

Mus truskawkowo-rabarbarowy z płatkami migdałów (zimno)(8)

Obiad

Grillowana wołowina barbecue z salsą warzywną (ciepło)(9)

Podwieczorek

Sałatka warzywna z szynką (zimno)

Kolacja

Zupa Tajska (ciepło)(2,4)

25.08

Śniadanie

Awokado z pastą paprykowo-oliwkową i jajkiem (zimno)(3)

II śniadanie

Sałatka z jarmużu i fasolki szparagowej (zimno)

Obiad

Sola w pomidorach na puree z groszku z surówka z kapusty i marchewki (ciepło)(4)

Podwieczorek

Roladki ogórkowe z pastą z warzywną (zimno)

Kolacja

Kurczak ze bakłażanem i pomidorkami (ciepło)

26.08

Śniadanie

Jajko z warzywami w sosie ziołowym (zimno)

II śniadanie

Sałatka z pieczoną marchewką, orzechami i roszponką (zimno)(8)

Obiad

Pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem i migdałami w sosie warzywnym z surówką z selera (ciepło)(8)

Podwieczorek

Sałatka owocowa z sosem miodowym (zimno)

Kolacja

Medaliony rybne na rukoli w sosie słodko-kwaśnym (ciepło)(4,10)

27.08

Śniadanie

Kotleciki z kalafiora z pestkami dyni (ciepło/zimno)(3)

II śniadanie

Sałatka Afrodyty (zimno)(10)

Obiad

Sznycel hawajski na puree z marchewki z surówką z kapusty pekińskiej (ciepło)

Podwieczorek

Placuszki warzywne z sosem ziołowym (ciepło/zimno)(3)

Kolacja

Pomidor faszerowany indykiem z warzywami (ciepło)

 

Dania mogą zawierać substancje powodujące alergię lub reakcje nietolerancji:

zboża, jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, seler, nasiona sezamu.

(1;2;3;....)wszystkie numery w nawiasach oznaczają alergeny występującę w produktach, aby zapoznać się z nimi zapraszamy do zakładki ALEGRENY

Ze względu na codzienny charakter zaopatrzenia, zastrzegamy sobie prawo do zmiany menu w przypadku braku surowców na rynku.