Fitmix na Facebooku Fitmix na Instagramie
fitmix
strona główna / Menu

Menu


Wolisz śniadanie na słodko czy słono? Sałatka, focaccia, a może owsianka? Teraz TY DECYDUJESZ JAK ZACZYNASZ DZIEŃ!

BASIC FIT MENU

11.12

Śniadanie

Placuszki z buraka z sosem balsamicznym i orzeszkami pinii (ciepło/zimno)(3,8)

Granola orzechowa z serkiem homogenizowanym i owocami (zimno)(7,8)

II śniadanie

Domowy budyń z chia (zimno)(3,7)

Obiad

Kotleciki z kurczaka w sosie grzybowym z kaszą jęczmienną i musem pietruszki (ciepło)(1)

VEGE: Szaszłyk warzywny z tofu z kaszą jęczmienną i musem z pietruszki (ciepło)(1)

Podwieczorek

Marchewkowy batonik (zimno)(1,3,11)

Kolacja

Brukselka zapiekana z pomidorami (ciepło/zimno)

12.12

Śniadanie

Płatki ryżowe z bakaliami i owocami (ciepło/zimno)(5,7,8)

Bułka żytnia z pastą oliwkową i warzywami (zimno)(1,7)

II śniadanie

Sałatka z łososiem i sosem ziołowo-imbirowym (zimno)(4)

Obiad

Roladka wołowa z farszem pieczarkowo-paprykowym z kaszą bulgur i surówką koperkową (ciepło)(1,3)

VEGE: Kotleciki pieczarkowo-warzywne z kaszą bulgur i surówką koperkową (ciepło)(1,3)

Podwieczorek

Pełnoziarnisty jabłecznik (zimno)(1,3,7)

Kolacja

Bakłażan nadziewany farszem warzywnym (ciepło)(9)

13.12

Śniadanie

Muffinki jajeczne z warzywami (ciepło/zimno)(3)

Muffinki owocowe (zimno)(1,3,7)

II śniadanie

Koktajl z owoców leśnych (zimno)(7)

Obiad

Lasagne ze szpinakiem (ciepło)(1,3,7)

Podwieczorek

Sałatka na rukoli z serem pleśniowym i orzechami (zimno)(10)

Kolacja

Frittata z chorizo (ciepło)(3,7)

14.12

Śniadanie

Gruszka zapiekana z miodem i bakaliami (ciepło/zimno)(8)

Ogórkowe rollsy z humusem (zimno)

II śniadanie

Sałatka z awokado, pomidorkami i mozzarellą (zimno)(7)

Obiad

Polędwiczki wieprzowe na puree ziemniaczano-pietruszkowym z surówką coleslaw (ciepło)(1)

VEGE: Pieczony łosoś na puree ziemniaczano-pietruszkowym z surówką colesław (ciepło)(1,4)

Podwieczorek

Ciasteczka owsiano-cynamonowe (zimno)(1,3,7,8)

Kolacja

Komosa ryżowa z suszonymi pomidorami, szpinakiem  i fetą (zimno)(7)

15.12

Śniadanie

Omlet z warzymi na rukoli (ciepło)(3)

Omlet z karmelizowaną pomarańczą (ciepło)(3)

II śniadanie

Sałatka z pomarańczą i orzechami włoskimi (zimno)(8)

Obiad

Roladki z dorsza z cukinią i czerwonym pesto na kuskusie oraz surówką z kapusty pekińskiej (ciepło)(1,4)

Podwieczorek

Placuszki bananowe z wiórkami kokosowymi (ciepło/zimno)(1,3)

Kolacja

Pieczone pierogi z warzywami i salsą ziołową (ciepło)(1,3,7)

16.12

Śniadanie

Jaglanka kakaowa z suszonymi śliwkami (ciepło)(7,8)

Sałatka z tuńczykiem i rukolą (zimno)(1,4,)

II śniadanie

Sałatka z pęczakiem (zimno)(1)

Obiad

Pilaw z indyka z ryżem i warzywami (ciepło)(7)

VEGE: Pilaw rybny z ryżem i warzywami (ciepło)(4,7)

Podwieczorek

Smoothie owocowe (zimno)

Kolacja

Naleśniki ze szpinakiem w sosie pomidorowym (ciepło)(3,9)

17.12

Śniadanie

Tatar z wędzonego łososia na liściach cykorii (zimno)(4)

Otrębowe placuszki z twarożkiem i truskawkami (ciepło/zimno)(1,7)

II śniadanie

Jaglane ciasto z solonym karmelem i orzechami (zimno)(1,8)

Obiad

Soczysta szynka w ziołach na kaszy gryczanej z mini marchewką (ciepło)(1,7)

VEGE: Dorsz w ziołach na kaszy gryczanej z mini marchewką (ciepło)(1,4)

Podwieczorek

Sałatka cobb (zimno)(3)

Kolacja

Bigos z jarmużu i indyka (ciepło)


PALEO FIT MENU

11.12

Śniadanie

Jajecznica z pieczarkami i szczypiorkiem (ciepło)(3)

II śniadanie

Brukselka zapiekana w sosie pomidorowym (ciepło/zimno)

Obiad

Kotleciki z kurczaka z frytkami warzywnymi i musem z pietruszki (ciepło)

Kolacja

Placuszki z buraka z sosem balsamicznym i orzeszkami pinii (ciepło/zimno)(3,8)

12.12

Śniadanie

Omlet z chorizo (ciepło)(3)

II śniadanie

Sałatka z łososiem i sosem imbirowo-ziołowym (zimno)(4)

Obiad

Roladka wołowa z farszem pieczarkowo-paprykowym z surówką koperkową (ciepło)

Kolacja

Bakłażan z farszem warzywnym (ciepło)

13.12

Śniadanie

Muffinki jajeczne z warzywami (ciepło/zimno)(3)

II śniadanie

Koktajl z owoców leśnych (zimno)

Obiad

Pierś z kurczaka w sosie paprykowym podana na duszonym szpinaku (ciepło)

Kolacja

Krem pomidorowy z ryżem i bazylią (ciepło)

14.12

Śniadanie

Wątróbka z marchewką i pietruszką (ciepło)

II śniadanie

Sałatka z awokado i pomidorkami (zimno)

Obiad

Polędwiczki wieprzowe na puree ziemniaczano-pietruszkowym z surówką colesław (ciepło)

Kolacja

Komosa ryżowa ze szpinakiem oraz suszonymi pomidorami (zimno)

15.12

Śniadanie

Omlet z warzywami na rukoli (ciepło)(3)

II śniadanie

Sałatka z kurczakiem, pomarańczą i orzechami włoskimi (zimno)(8)

Obiad

Roladki z dorsza z cukinią i czerwonym pesto na puree z kalafiora (ciepło)(4)

Kolacja

Warzywne leczo z indykiem (ciepło)

16.12

Śniadanie

Sałatka z tuńczykiem i rukolą (zimno)(1,4)

II śniadanie

Smoothie owocowe (zimno)

Obiad

Warzywa z indykiem na puree z groszku (ciepło)

Kolacja

Zupa krem z cukinii z kaszą jaglaną (ciepło)(8)

17.12

Śniadanie

Tatar z wędzonego łososia na liściach cykorii (zimno)(4)

II śniadanie

Sałatka cobb (zimno)(3)

Obiad

Soczysta szynka w ziołach z mini marchewką (ciepło)

Kolacja

Bigos z jarmużu i indyka (ciepło)

Dania mogą zawierać substancje powodujące alergię lub reakcje nietolerancji:

zboża, jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, seler, nasiona sezamu.

(1;2;3;....)wszystkie numery w nawiasach oznaczają alergeny występującę w produktach, aby zapoznać się z nimi zapraszamy do zakładki ALEGRENY

Ze względu na codzienny charakter zaopatrzenia, zastrzegamy sobie prawo do zmiany menu w przypadku braku surowców na rynku.