MENU

 

 

 

 

FIT

Informacje o wydarzeniu:

  • wtorek
    15-10-2019

    fit

    śniadaniePolenta kokosowa z musem z jeżyn
    II śniadaniePieczony kalafior na rukoli z pestkami dyni
    obiadDrobiowe kotleciki w sosie cygańskim z kaszą pęczak
    PodwieczorekPraliny jaglane Rafaello
    KolacjaNaleśnik ze szpinakiem i serem feta

 

 

 

 

VEGE

Informacje o wydarzeniu:

  • sobota
    16-03-2019

    vege

    śniadanieJajaecznica ze szczypiorkiem
    II śniadanieKanapka z hummusem z buraka z warzywami (zimno)(1,11)
    obiadRisotto pomidorowe z cukini, suszonymi pomidorami i parmezanem (ciepło)(7)
    PodwieczorekSmoothie marchewkowe (zimno)
    KolacjaSałatka Caprese z pesto bazyliowym (zimno)(7,8)

SPORT

Informacje o wydarzeniu:

  • wtorek
    21-05-2019

    spo

    śniadanieNaleśniki z domową konfiturą (ciepło)(1,3,7)
    II śniadanieSerek ziarnisty z rzodkiewką i pomidorkami koktajlowymi (zimno)(7)
    obiadŁosoś zapiekany w migdałach z sosem śmietanowo-pieprzowym na  kaszy bulgur z brokułem (ciepło)(1,4,7,8)
    PodwieczorekZastrzyk energii - smoothie owsiane
    KolacjaMakaron ryżowy z kurczakiem, marchewką i imbirem ( ciepło )

BEZGLUTENOWA

  • wtorek
    25-02-2020
    śniadaniePolenta kokosowa z musem z jeżyn
    II śniadaniePieczony kalafior na rukoli z pestkami dyni
    obiadDrobiowe kotleciki w sosie cygańskim z kaszą pęczak
    PodwieczorekPraliny jaglane Rafaello (zimno)
    KolacjaWrap bezglutenowy z szynką, rzepą i sosem jogurtowo-ziołowym (zimno)(7)
  • środa
    26-02-2020
    śniadanieBezglutenowa kanapka z pastą z kurczaka z warzywami
    II śniadanieSmoothie egzotyczne (zimno)
    obiadCurry z zieloną fasolką szparagową, cukinią, marchewką, ryż jaśminowy
    PodwieczorekCiasto drożdżowe ze śliwakmi
    KolacjaSałatka z ciecierzycą i warzywami w sosie orzechowym (zimno)(7,8)
  • czwartek
    27-02-2020
    śniadanieBezglutenowa owsianka kakaowa z suszonymi śliwkami (ciepło/zimno)(7)
    II śniadanieKolorowe muffinki warzywne
    obiadOrientalny makaron z wołowiną i warzywami
    PodwieczorekJogurt z granolą i nasionami chia
    KolacjaSałatka buraczana z komosą ryżową
  • piątek
    28-02-2020
    śniadanieBezglutenowa kanapka w sylu włoskim (ciepło/zimno)(7)
    II śniadanieDomowy budyń jaglany
    obiadDorsz pieczony z puree ziemniaczanym i sałatką z kiszonego ogórka
    PodwieczorekSałatka arbuzowa z miętą
    KolacjaFrancuska zupa cebulowa z prażonymi pestkami dyni (ciepło)
  • sobota
    29-02-2020
    śniadanieJajko sadzone na rukoli z awokado
    II śniadanieJogurt staraciatella z musem brzoskwiniowym
    obiadChili con carne z brązowym ryżem (ciepło)
    PodwieczorekSmoothie zielone (zimno)
    KolacjaPizza z szynką, rukolą, mozzarelą i oliwkami
  • niedziela
    01-03-2020
    mSerek naturalny z miodem i orzechami włoskimi
    II śniadanieSmoothie selerowo-pomarańczowe
    obiadIndyk pieczony z pieczarkami w sosie pieczarkowym z kaszą mazurską i surówką colesław
    PodwieczorekChrupiące ciasteczka gryczane z morelami, wiórkami kokosowymi i żurawiną (zimno)(8)
    KolacjaKasza jaglana z pieczonymi warzywami i kokosowym sosem curry
  • piątek
    06-03-2020
    śniadaniePieczywo bezglutenowe z pastą z suszonych pomidorów
    II śniadanieJogurt z wiśniami
    obiadMiruna z cukinią , pomidroami i ajvarem z puree z groszku  (ciepło)(4,7)
    PodwieczorekZdrowy snickers (zimno)(3,8)
    KolacjaSałatka w stylu greckim  grecka

SAMURAJ

Informacje o wydarzeniu:

  • piątek
    28-06-2019

    pal

    śniadanieJajecznica z pieczarkami paleo
    II śniadanieSmoothie żółte
    obiadDorsz w cytrynie  z czerwonym pesto na puree z kalafiora z surówką z kiszonej kapusty (ciepło)(4,8)
    KolacjaLekka słatka z kurczakiem i świeżymi warzywami