MENU

 

 

 

 

FIT

no event

 

 

 

 

VEGE

no event

SPORT

no event

BEZGLUTENOWA

Informacje o wydarzeniu:

  • piątek
    03-04-2020

    glut

    śniadanieWiśniowa ryżanka z orzechową posypką
    II śniadanieSałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół
    obiadŁosoś pieczony w ziołach z kaszą bulgur i surówką z kiszonej kapusty (ciepło)(4)
    PodwieczorekGruszki karmelizowane w miodzie z orzechami
    Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)

SAMURAJ

Informacje o wydarzeniu:

  • czwartek
    02-04-2020

    pal

    śniadaniePaprykarz z kaszy jaglanej z warzywami
    II śniadanie Zielony omlet (ciepło)(3)
    obiadPulpeciki drobiowo-warzywne w sosie pomidorowym z brokułem (ciepło)
    KolacjaSałatka z tuńczyka, jajka i czarnych oliwek z sosem musztardowym (zimno)(3,4,10)