MENU
FIT
no event
VEGE
no event
SPORT
no event
BEZGLUTENOWA
Informacje o wydarzeniu:
- środa01-04-2020
gltu
śniadanie Racuszki pełnoziarniste z bananem i z serkiem śmietankowym II śniadanie Carpaccio z buraka z fetą i orzechami nerkowca obiad Pełnoziarnisty makaron penne z pesto z rukoli z grilowanym kurczakiem i suszonymi pomidorami (ciepło)(1,8) Podwieczorek Smoothie malinowo - morelowe z płatkami migdałów (zimno) Kolacja Hiszpańska frittata z chorizo (ciepło)(3,7)
SAMURAJ
Informacje o wydarzeniu:
- czwartek02-04-2020
pal
śniadanie Paprykarz z kaszy jaglanej z warzywami II śniadanie Zielony omlet (ciepło)(3) obiad Pulpeciki drobiowo-warzywne w sosie pomidorowym z brokułem (ciepło) Kolacja Sałatka z tuńczyka, jajka i czarnych oliwek z sosem musztardowym (zimno)(3,4,10)