MENU

 

 

 

 

FIT

Informacje o wydarzeniu:

  • piątek
    03-04-2020

    fit

    śniadanieWiśniowa ryżanka z orzechową posypką
    II śniadanieSałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół
    obiadŁosoś pieczony w ziołach z kaszą bulgur i surówką z kiszonej kapusty (ciepło)(4)
    PodwieczorekGruszki karmelizowane w miodzie z orzechami
    Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)

 

 

 

 

VEGE

no event

SPORT

no event

BEZGLUTENOWA

no event

SAMURAJ

Informacje o wydarzeniu:

  • wtorek
    31-03-2020

    pal

    śniadanieMuffinki jajeczne z rukolą i suszonymi pomidorami
    II śniadanieMilkshake kawowy
    obiadIndyk pieczony z batatami i zieloną fasolką szparagową (ciepło)
    KolacjaCukinia faszerowana mięsem i warzywami (ciepło/zimno)(9)