MENU
FIT
Informacje o wydarzeniu:
- piątek03-04-2020
fit
śniadanie Wiśniowa ryżanka z orzechową posypką II śniadanie Sałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół obiad Łosoś pieczony w ziołach z kaszą bulgur i surówką z kiszonej kapusty (ciepło)(4) Podwieczorek Gruszki karmelizowane w miodzie z orzechami Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)
VEGE
no event
SPORT
no event
BEZGLUTENOWA
no event
SAMURAJ
Informacje o wydarzeniu:
- wtorek31-03-2020
pal
śniadanie Muffinki jajeczne z rukolą i suszonymi pomidorami II śniadanie Milkshake kawowy obiad Indyk pieczony z batatami i zieloną fasolką szparagową (ciepło) Kolacja Cukinia faszerowana mięsem i warzywami (ciepło/zimno)(9)