MENU
FIT
Informacje o wydarzeniu:
- piątek03-04-2020
fit
śniadanie Wiśniowa ryżanka z orzechową posypką II śniadanie Sałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół obiad Łosoś pieczony w ziołach z kaszą bulgur i surówką z kiszonej kapusty (ciepło)(4) Podwieczorek Gruszki karmelizowane w miodzie z orzechami Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)
VEGE
no event
SPORT
no event
BEZGLUTENOWA
Informacje o wydarzeniu:
- niedziela29-03-2020
grul
śniadanie Omlet z warzywami (ciepło)(3,7) II śniadanie Ryż na mleku z jabłkami i cynamonem (ciepło/zimno)(7) obiad Polędwiczki drobiowe w sosie własnym z ziemniakami pieczonymi i sałata lodową z pomidorkami (ciepło) Podwieczorek Bezglutenowe ciasto marchewkowe (zimno)(3) Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)
SAMURAJ
no event