MENU

 

 

 

 

FIT

Informacje o wydarzeniu:

  • piątek
    03-04-2020

    fit

    śniadanieWiśniowa ryżanka z orzechową posypką
    II śniadanieSałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół
    obiadŁosoś pieczony w ziołach z kaszą bulgur i surówką z kiszonej kapusty (ciepło)(4)
    PodwieczorekGruszki karmelizowane w miodzie z orzechami
    Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)

 

 

 

 

VEGE

no event

SPORT

no event

BEZGLUTENOWA

Informacje o wydarzeniu:

  • niedziela
    29-03-2020

    grul

    śniadanie Omlet z warzywami (ciepło)(3,7)
    II śniadanie Ryż na mleku z jabłkami i cynamonem (ciepło/zimno)(7)
    obiadPolędwiczki drobiowe w sosie własnym z ziemniakami pieczonymi i sałata lodową z pomidorkami (ciepło)
    PodwieczorekBezglutenowe ciasto marchewkowe (zimno)(3)
    Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)

SAMURAJ

no event