MENU
FIT
Informacje o wydarzeniu:
- piątek03-04-2020
fit
śniadanie Wiśniowa ryżanka z orzechową posypką II śniadanie Sałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół obiad Łosoś pieczony w ziołach z kaszą bulgur i surówką z kiszonej kapusty (ciepło)(4) Podwieczorek Gruszki karmelizowane w miodzie z orzechami Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)
VEGE
no event
SPORT
Informacje o wydarzeniu:
- sobota28-03-2020
spo
śniadanie Owsianka morelowa (ciepło)(1,7) II śniadanie Sałatka z buraka, rukoli ze słonecznikiem obiad Indyk duszony w sosie orzechowym z kaszą jeczmienną (ciepło)(1,3) Podwieczorek Sałatka owocowa z płatkami czekoladowymi (zimno)(7) Kolacja Quiche z szynką i porem na rukoli
BEZGLUTENOWA
no event
SAMURAJ
no event