MENU

 

 

 

 

FIT

Informacje o wydarzeniu:

  • piątek
    03-04-2020

    fit

    śniadanieWiśniowa ryżanka z orzechową posypką
    II śniadanieSałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół
    obiadŁosoś pieczony w ziołach z kaszą bulgur i surówką z kiszonej kapusty (ciepło)(4)
    PodwieczorekGruszki karmelizowane w miodzie z orzechami
    Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)

 

 

 

 

VEGE

no event

SPORT

Informacje o wydarzeniu:

  • sobota
    28-03-2020

    spo

    śniadanieOwsianka morelowa (ciepło)(1,7)
    II śniadanieSałatka z buraka, rukoli ze słonecznikiem
    obiad Indyk duszony w sosie orzechowym z kaszą jeczmienną  (ciepło)(1,3)
    PodwieczorekSałatka owocowa z płatkami czekoladowymi (zimno)(7)
    KolacjaQuiche z szynką i porem na rukoli

BEZGLUTENOWA

no event

SAMURAJ

no event