MENU
FIT
Informacje o wydarzeniu:
- wtorek19-03-2019
fit
śniadanie Polenta kokosowa z musem z jeżyn II śniadanie Pieczony kalafior na rukoli z pestkami dyni obiad Drobiowe kotleciki w sosie cygańskim z kaszą pęczak Podwieczorek Praliny jaglane Rafaello (zimno) Kolacja Wrap pełnoziarnisty z szynką, rzepą i sosem jogurtowo-ziołowym (zimno)(1,7)
VEGE
no event
SPORT
no event
BEZGLUTENOWA
Informacje o wydarzeniu:
- piątek22-03-2019
gluten
śniadanie Bezglutenowa kanapka w sylu włoskim (ciepło/zimno)(7) II śniadanie Domowy budyń jaglany obiad Dorsz pieczony z puree ziemniaczanym i sałatką z kiszonego ogórka Podwieczorek Sałatka owocowa z płatkami czekoladowymi (zimno)(7) Kolacja Francuska zupa cebulowa z prażonymi pestkami dyni (ciepło)
SAMURAJ
no event