MENU

 

 

 

 

FIT

Informacje o wydarzeniu:

  • czwartek
    02-04-2020

    fit

    śniadaniePaprykarz z kaszy jaglanej z pieczywem pełnoziarnistym
    II śniadanieCzekoladowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym
    obiadPulpeciki drobiowo-warzywne w sosie pomidorowym z kluseczkami razowymi i brokułem (ciepło)(1,3,7)
    PodwieczorekOwocowe muffinki z rodzynkami
    KolacjaSałatka z tuńczyka, jajka i czarnych oliwek z sosem musztardowym (zimno)(3,4,10)

 

 

 

 

VEGE

no event

SPORT

no event

BEZGLUTENOWA

no event

SAMURAJ

Informacje o wydarzeniu:

  • piątek
    03-04-2020

    pal

    śniadanieWiśnowa ryżanka z orzechową posypką
    II śniadanieAmarantuski z żurawiną (zimno)(8,11)
    obiadŁosoś pieczony w ziołach z kaszą bulgur i surówką z kiszonej kapusty  (ciepło)(4)
    Kolacja Lekko pikanta zupa tajska na mleczku kokosowym (ciepło)